Skip to main content

Voorwerpen scannen

Een bagagescanner, X-ray scanner of palletscanner. Praktische detectiesystemen voor evenementen, magazijnen, bedrijven, overheidsgebouwen en vliegvelden. Welke voorwerpen scant u? En welk detectiesysteem past daar het beste bij? GELAN detectiesystemen legt het u graag uit. Aan de hand van uw situatie bepalen we samen welke voorwerpen scanner het beste bij het beveiligingssysteem in uw organisatie past.

GELAN Detectiesystemen B.V. is al sinds 1978 gespecialiseerd in geavanceerde detectieapparatuur voor de beveiliging van gebouwen, overheidsinstanties, vliegvelden en bedrijven.

Marc Lybaart

Beveiliging met scan systeem

Snel en praktisch scannen op onveilige voorwerpen zonder tekort te schieten. Om de veiligheid van medewerkers en bezoekers te waarborgen. Daar helpt GELAN u graag bij met geavanceerde detectiesystemen. Wij leveren onder andere metaaldetectiepoorten, visitatiedetectors, inspectiespiegels, bombriefdetectors en stethoscopen. Maar ook bagagescanners, xray scanners en palletscanners. Allen geschikt voor werkplaatsen, assemblagehallen, warehouses, magazijnen, evenementen, luchthavens, gevangenissen, overheidsinstanties en bedrijven.

Tot ons uitgebreide assortiment behoren onder andere diverse VMI X-ray scanners en Adani X-Ray detectors. Hoogwaardige bagagescanners voor de controle van onder andere handbagage, jassen en schoenen.

Meer informatie

Garret Security en Ebinger detectie apparatuur

GELAN Detectiesystemen is officieel importeur van Garrett Security. Zij zijn bekend van de Olympische Spelen als ‘official supplier’. Daarnaast zijn wij officieel importeur van Ebinger detectieapparatuur, bekend van onder andere visitatiedetectors ten behoeve van gevangenissen, penitiaire inrichtingen en luchthavens.

Over GELAN

GELAN is hét kennisbolwerk op het gebied van (draagbare) detectietechnologieën, beveiligingssystemen en metaaldetectiesystemen. GELAN Detectiesystemen is specialist in:

  • apparatuur voor het detecteren van ondergrondse pijp- en kabelsystemen voor de marktsector Infrastructurele Werken;
  • detectiepoorten, visitatiedetectors en inspectiespiegels voor de beveiliging van gebouwen, warehouses en voertuigen; magnetometers voor bodemonderzoek, hoogwaardige metaaldetectors en meetsystemen voor controle van voertuigen;
  • hobbymatige metaaldetectoren.

GELAN, dat is perfectie in detectie! Wat kunnen we voor u doen? Neem vrijblijvend contact met ons op!