Particulier

Gelan Detectiesystemen is sinds haar oprichting in 1978 gespecialiseerd in metaaldetectors. Als importeur van Fisher en C.Scope detectors hebben wij een uitgebreid assortiment land- en onderwater detectors. 

Service
Service staat hoog in het vaandel bij Gelan Detectiesystemen B.V. Alle metaaldetectors worden geleverd inclusief Nederlandstalige handleiding en 5 jaar garantie. Mocht er iets aan de hand zijn met uw detector, dan hebben wij een eigen servicedienst welke uw detector weer snel voor u in orde maakt.

Showroom
U bent van harte welkom in onze showroom in Rosmalen om u te laten adviseren over welke detector bij u past. Onze showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 17.00 uur. Eventueel kan een afspraak voor op zaterdag worden gemaakt. 


Routebeschrijving naar ons pand in Rosmalen.

Verzending

Weet u al precies naar welke detector u op zoek bent? Graag adviseren we over de voor u juiste detector!
Dealers
Woont u ver uit de buurt? Belt u ons dan gerust voor informatie over een dealer bij u in de buurt (+31 (0)73) 890 50 20

Laatste nieuws Particulier

  NIEUW - Fisher, F-Pulse pinpointer

  F-Pulse pinpointer van het gerenommeerde fabricaat Fisher ; leverbaar vanaf medio mei 2018. Voor een uitgebreide beschrijving en de specificaties ; ga naar 'particulier', 'accessoires voor metaaldetectors'. 

  Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch van de nodige informatie voorzien en bent u van harte welkom in onze showroom in Rosmalen.

   

  Lees meer »

  Lees alle Particulier nieuws »

  Neem direct contact met ons op »