Skip to main content

Over ons

GELAN Detectiesystemen: Hét kennisbolwerk op het gebied van alle draagbare metaaldetectietechnologieën en -systemen

GELAN Detectiesystemen is specialist in apparatuur voor het detecteren van ondergrondse pijp- en kabelsystemen voor de marktsector Infrastructurele Werken. Daarnaast levert GELAN een breed scala aan detectiepoorten, visitatiedetectors en inspectiespiegels voor de beveiliging van gebouwen, warehouses en voertuigen. Voor bodemonderzoek levert GELAN Detectiesystemen magnetometers, hoogwaardige metaaldetectors en meetsystemen voor voertuigen. Tevens is GELAN Detectiesystemen de Quality Brand voor de metaaldetectie-hobbyist, die hoge eisen stelt aan zowel de kwaliteit van zijn apparatuur alsook aan de service- en garantieperformance van de leverancier.

GELAN… perfectie in detectie!

Marc Lybaart

Metaaldetectietechnologieën en -systemen

Wat valt daar nu eigenlijk onder? En wat kan Gelan Detectiesystemen voor u betekenen? Zowel zakelijk als hobbymatig? Eén ding is zeker: het begrip (metaal)detectiesystemen is breed. Onze definitie van dit containerbegrip? Met detectiesystemen kunnen eenvoudig voorwerpen opgespoord worden. U kunt detectiesystemen inzetten voor:

Over GELAN

GELAN is sinds 1978 actief op het gebied van (draagbare) detectietechnologieën, beveiligingssystemen en metaaldetectiesystemen. Het team van GELAN is gespecialiseerd in:

  • apparatuur voor het detecteren van ondergrondse pijp- en kabelsystemen voor de marktsector Infrastructurele Werken;
  • detectiepoorten, visitatiedetectors en inspectiespiegels voor de beveiliging van gebouwen, warehouses en voertuigen; magnetometers voor bodemonderzoek, hoogwaardige metaaldetectors en meetsystemen voor voertuigen;
  • hobbymatige metaaldetectoren.

GELAN, dat is perfectie in detectie!

Projecten van GELAN

Verhalen over projecten waar we trots op zijn. Projecten met uitdagende beveiligingskwesties, projecten waar we met plezier op terugkijken en projecten die we graag nog eens oppakken. In onderstaande verhalen leest u meer over onze rol en onze visie.

Stadion veiligheid - GELAN detectiesystemen

EK Voetbal 2020

Beveiliging Eurovisie Songfestival - GELAN detectiesystemen

Eurovisie Songfestival 2021