Skip to main content

Metaaldetectie

Detectiesystemen. Metaaldetectie. Kabeldetectie. Wat houden die begrippen in? En wanneer kiest u voor een bepaalde vorm van detectie? GELAN detectiesystemen legt het u graag uit. Aan de hand van uw situatie ondersteunen we bij het opsporen van voorwerpen voor:

  • de beveiliging van bedrijven, warehouses, evenementen, voertuigen en overheidsinstanties;
  • het opsporen van (ondergrondse) kabels en pijpen;
  • het opsporen van metalen;
  • bodemonderzoek;
  • hobbymatige metaaldetectie.

Het team van GELAN is gespecialiseerd in draagbare metaaldetectietechnologieën en -systemen. We helpen u graag met de inzet van die geavanceerde systemen.”

Frits Dorna

Infrastructurele sector

Ondergrondse kabels, leidingen, putdeksels, afsluiters en meer opsporen

GELAN Detectiesystemen is al meer dan 43 jaar gespecialiseerd in geavanceerde en draagbare detectie-apparatuur. We kunnen u helpen bij het opsporen van (ondergrondse) objecten, zoals ondergrondse kabels, leidingen, putdeksels, afsluiters, explosieven, metalen in hout en meer in de infrastructurele sector. Daarnaast kunnen onze systemen ondergrondse objecten, uw terrein of kavel ondergronds markeren.

Meer informatie

Beveiliging

Detectiepoorten en X-Ray scanners van Gelan Detectiesystemen
Beveilig uw bedrijf, evenement, voertuig, overheidsinstantie of warehouse met de deteciesystemen van GELAN. Onze detectiepoorten worden steeds vaker toegepast voor beveiliging tegen diefstal door eigen personeel in werkplaatsen, assemblagehallen en warehouses. Afhankelijk van uw situatie, geven we een gericht advies over de in te zetten detectiesystemen. Mogelijke opties zijn: metaaldetectiepoorten, visitatiedetectors, inspectiespiegels, bombriefdetectors en stethoscopen.

GELAN Detectiesystemen is officieel importeur van Garrett Security, bekend van de Olympische Spelen waar zij zich ‘official supplier’ mogen noemen. Daarnaast zijn we officieel importeur van Ebinger detectieapparatuur, bekend van onder andere visitatiedetectors in gevangenissen, penitiaire inrichtingen en luchthavens.

Meer informatie

Hobbymatige metaaldetectie

Een uitgebreid assortiment land- en onderwater detectors

Ontdek ons uitgebreide aanbod van aantrekkelijk geprijsde C.Scope metaaldetectoren en Fisher metaaldetectoren. In onze webshop, of in onze showroom. We leveren alle metaaldetectors met Nederlandstalige handleiding en 5 jaar garantie. Mocht er iets aan de hand zijn met uw detector, dan hebben wij een eigen servicedienst welke uw detector weer snel voor u in orde maakt.

Bekijk het aanbod!

Over GELAN

GELAN is hét kennisbolwerk op het gebied van (draagbare) detectietechnologieën, beveiligingssystemen en metaaldetectiesystemen. GELAN Detectiesystemen is specialist in:

  • apparatuur voor het detecteren van ondergrondse pijp- en kabelsystemen voor de marktsector Infrastructurele Werken;
  • detectiepoorten, visitatiedetectors en inspectiespiegels voor de beveiliging van gebouwen, warehouses en voertuigen; magnetometers voor bodemonderzoek, hoogwaardige metaaldetectors en meetsystemen voor voertuigen;
  • hobbymatige metaaldetectoren.

GELAN, dat is perfectie in detectie!