Skip to main content

Metaaldetectiepoorten

Metaaldetectiepoorten

Een detectiepoort heeft al een preventieve werking zodra hij er staat!

Inmiddels een vertrouwd beeld dat detectiepoorten gebruikt worden op plaatsen waar een verhoogd risico is op diefstal van waardevolle goederen of waar veiligheid gewaarborgd dient te worden. Te denken valt aan toepassingen bij overheid, warehouses, bedrijven, magazijnen, assemblagebedrijven, horeca, openbare ruimtes, evenementen etc.

Producten metaaldetectiepoorten

Metaaldetectiepoort, Garrett MZ6100

Metaaldetectiepoort Garrett PD6500i

Fisher, M-Scope portable metaaldetectiepoort

Verschillende Metaaldetectiepoorten

Bij het passeren van een metaaldetectiepoort geeft de detectiepoort aan of en waar een mogelijk voorwerp zich bevindt. Afhankelijk van ingestelde programma’s en gevoeligheid kunnen kleinere of grotere metalen voorwerpen worden waargenomen. Detectie van ook zeer kleine voorwerpen is mogelijk, te denken valt aan een munt.

In het algemeen zal de doorvoersnelheid van personen worden vergroot: in een kortere tijd kunnen meer mensen passeren in vergelijk met handmatige controle.

Wordt de detectiepoort gebruikt in combinatie met een bagagescanner/ X-Ray detector, dan kan de bewaker ook direct vaststellen wat zich in bagage bevindt en zal de totale afhandeling snel gebeuren: zowel detectiepoort als bagagescanner/ X-Ray detector dragen bij tot een reducering van de exploitatiekosten.

Voor tijdelijke opstellingen kunnen metaaldetectiepoorten en bagagescanners/ X-Ray detectors worden gehuurd. Naar wens kunnen deze op locatie worden geleverd, geïnstalleerd, en kan personeel voorzien worden van een duidelijke bondige instructie.

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, neem dan gerust contact met ons op!