Skip to main content

Metaaldetectiepoort, Garrett MZ6100

Metaaldetectiepoort

Garrett MZ6100

De Garrett MZ6100 combineert hoogwaardige eigenschappen welke van een detectiepoort verwacht mag worden, met een aantrekkelijke prijs.

Metaaldetectiepoort met zone aanduiding

Bij de ontwikkeling van de MZ6100 detectiepoort is uitgegaan van gebruik in diverse toepassingen: stadions, warehouses, ambassades, rechtbanken, gevangenissen etc. De 15 voorkeursprogramma’s welke direct voorhanden zijn maakt een snelle instelling per locatie mogelijk. Uiteraard kan de gevoeligheid vrij worden aangepast

Set-up met automatische interferentie scanning maakt een snelle inbedrijfsstelling mogelijk. Meerdere poorten kunnen probleemloos vlak langs elkaar functioneren zonder invloed van elkaar te ondervinden.

Middels accu’s (optioneel) kan de poort zonder netspanning functioneren. Eenmaal in gebruik zal de plaats van een voorwerp op 20 verschillende hoogtes worden weergegeven.

Indien een CMA module (optie) geplaatst wordt kan uitlezing en bediening op een computer plaats vinden. Bij gebruik van een VMI bagagescanner kunnen uitlezingen van beelden van bagagescanner èn detectiepoort op 1 beeldscherm plaatsvinden wat kostenbesparend kan zijn in exploitatiekosten. Informeer naar de mogelijkheden hiervan!

Vraag een offerte aan