Skip to main content

Inspectiespiegel Efis 5

Inspectiespiegel Efis 5

Inspectiecamera op telescoopsteel

Efis 5 inspectiecamera ondersteunt visueel onderzoek op moeilijk te bereiken plaatsen. Toepassingsgebieden kunnen bijvoorbeeld zijn: schepen, voertuigen, gebouwen en vliegtuigen. De Efis 5 inspectiecamera vindt zijn toepassing bij politie, douane, leger, gevangenissen en beveiligingsbedrijven.

Kenmerken

De Efis 5 is compact en eenvoudig te bedienen. Het bestaat hoofdzakelijk uit een lichtgewicht telescopische steel, waarop een op afstand bedienbare CCTV camera en een monitorgemonteerd is. De uitgeschoven lengte van de steel bedraagt 3 meter en heeft een kantelbeveiliging.

De camera is op afstand te bedienen en leverbaar als zwart-wit of in kleurenuitvoering, beide uitgevoerd met infrarood ledverlichting. De voeding wordt verzorgd door 8 stuks 1,5V C-cel batterijen, of door oplaadbare Ni MH batterijen, waarvan de oplaadtijd 4 tot 5 uur bedraagt.

De ruime instelmogelijkheden van de camera en de uitschuifmogelijkheid van de steel maken van de Efis 5 een veelzijdig instrument, geschikt om op elk moment van de dag inspecties uit te kunnen voeren. Ongeacht de hoeveelheid licht werkt de camera zowel bij daglicht, bij schemering, als in het donker. Een bedieningsknop op het handvat maakt het mogelijk de camera in positie te draaien.

NSN 5836-12-370-5030

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze producten, dan kunt u contact opnemen via onderstaande formulier.